jueves, 22 de octubre de 2015

Què és la sindicació RSS ?

RSS és l'acrònim de Really Simple Syndication ,
Es tracta d'una família de formats de canals web XML utilitzats per a publicar continguts actualitzats sovint i per mitjà dels quals es pot compartir la informació i usar-la en altres llocs web o programes.
El principal avantatge del sistema és l'agilitat, ja que es fa innecessari haver de descarregar les imatges i els altres elements del web , descarregant-ne només els titulars; també el fet de poder adjuntar el contingut de molts llocs web en un sol espai.






martes, 20 de octubre de 2015

Duel vital el de hui en Champions per al València

Hui el València té una bona oportunitat per a seguir sumant de 3 en 3 i fer bona la victòria que van aconseguir la jornada passada a França front a l'Olympique de Lyon.
En el dia de hui el València s'enfronta al KAA Gent , de Bèlgica , un equip que no té grans jugadors individualment pero col·lectivament són un equip molt sòlid i de segur que donaran molta guerra ja que no tenen res a perdre i per a ells aquesta competició és un premi per a ells.
L'entrenador del conjunt valencià ha desconvocat per al partit a Àlvaro Negredo , a Rodrigo De Paul i a Ruén Vezo a banda dels lesionats , Enzo torna a una convocatòria després de la seua lesió.
Esperem que conseguisquen una victòria per a entusiasmar a l'afició i per a seguir amb possibilitats de passar de grups.

jueves, 15 de octubre de 2015

Paco Alcàcer amb la Selecció Espanyola

Esta semana , ha hagut partits de seleccions per a la classificació de la eurocopa de francia 2016 , en la que el valencià Paco Alcàcer ha anat convocat per a disputar els dos partits de classificació d'Espanya , en els que s'enfrontava a la selecció de Luxemburg i a la selecció d'Ucraïna , en els que va guanyar la Selecció Espanyola per un contundent 4-0 al camp de futbol de Las Gaunas , a Logronyo , a més va ser el golejador d'Espanya marcant 2 gols en aquest partit en el que si guanyaven ja es clasificaven matematicament per a la Euro'16. A Ucraïna també van guanyar per 0-1 en el que Paco no va marcar pero va quallar un bon partit i Espanya podrá participar a la Euro'16

jueves, 1 de octubre de 2015