lunes, 7 de diciembre de 2015

La millor afició d'Espanya

Cal recordar també el suport dels aficionats valencianistes que estan patint per la situació actual però que el dissabte passat van tornar a mostrar que és la millor afició i aquest dimecres estaran també a Mestalla mostrant el seu suport al València CF per a apropar-los fins a la victòria com ja van fer aquesta setmana passada en el partit front al FC Barcelonaen el que no van parar d'animar i de donar suport a l'equip i amb l'ajuda de tots ells van conseguir plantar-li cara al millor equip del moment.
Amb tots ells la victòria del dimecres segur que està assegurada.




Decisiu partit de Champions

Aquest dimecres el València es juga seguir pel camí de la Uefa Champions League o jugar en l'Europa League una competició de menor prestigi que l'anomenada anteriorment.
El Valencia CF ha de guanyar i que el KAA Gante no ho faça davant el Zenit de St. Petersburg, el València s'enfronta a l'Olimpique de Lyon aquest no te cap possibilitat d'accedir a cap de les competicions nomenades anteriorment i per tant possiblement es reserven els seus millors jugadors i açò ajudaria a aconseguir la victòria tan necessitada.
El València CF necessita que el Zenit de St. Petersburg guanye o empate al camp del KAA Gante per a tindrepossibilitats per a passar de ronda, si ho fera obtindria fins a 7 milions d'euros : 1.5 milions d'euros per guanyar el partit i altres 5.5 milions d'euros per passar a la següent ronda.
Encara que no és fàcil el València CF segur que ho donarà tot passe el que passe.

Negredo i Diego Alves tornen al grup

Gran notícia la de hui ja que Negredo després de l'operació d'apendicitis ja ha tornat al grup i podria estar preparat per a entrar en la convocatòria del dimecres encara que no tindria molts minuts després d'estar unes semanes parat.
L'altra bona notícia és que Diego Alves ja ha tornat als entrenaments després de trencar-se el lligament creuat la temporada passada, encara que per precaució no jugarà i anirà agafant forma per a tornar a ser el que era.

Gran partit del València

El passat dissabte el València va obtindre un valuós empat contra el FC Barcelona a Mestalla ,el resultat final va ser de 1-1.
El València arribava al partit amb nombroses baixes, fins a 10 i ademés de jugadors molt importants com era el cas de : Feghouli, André Gomes, Joaô Cancelo, Àlvaro Negredo, Javi Fuego, Rodrigo, Mustafi, Diego Alves, Lucas Orbán i Barragán , però així i tot els 11 jugadors que va alinear l'entrenador ho van donar tot de principi a fi i gràcies a aquesta constància al final de l'encontre va arribar la recompensa marcant Santi Mina el gol de l'empat quan apenes restaven 10 minuts de partit.
Després de l'eixida de Nuno s'ha vist una cara de l'equip que no s'habia vist i els aficionats ho van recompensar animant durant tot el partit i ovacionant a l'equip a la finalització del partit.
El pròxim dimecres el València té un partit importantíssim de Champions League en el que ha de guanyar si vol mantidre les opcions de passar a la següent ronda.


jueves, 3 de diciembre de 2015

Millora d'imatge

L'equip va conseguir una victòria important en la que va relaxar l'ambient de la gent i va donar aire nou a l'equip.
El València va disputar l'encontre de copa perteneixent als setzens de final front a un equip de 2a divisió B que era el Barakaldo un equip que va líder en la seua lliga per davant d'equips com el filial del Reial Madrid.
L'equip no va fer un mal partit en un camp díficil i van guanyar per el resultat de 1-3 en els quals va marcar : Cancelo , Gayà i Parejo aquest últim de penal
Esperem que l'equip seguisca en aquesta línea encara que aquesta semana té un encontre molt difícil.

Gary Neville Nou Entrenador Del Valencia CF

En el día d'ahir es va fer en públic el fitxatge del nou entrenador del Valencia CF fins a final d'aquesta temporada, aquest entrenador és Gary Neville l'actual segon entrenador de la selecció d'Inglaterra.
És un  entrenador sense quasi experiència però és un home que s'ha dedicat tota la vida a jugar al futbol i durant 19 o 20 anys va estar jugant al Manchester United i com a capità
Esperem que puga fer tornar a aquest equip a la dinàmica en la que volem que estiga i que supere aquest dur moment i canvie l'estat anímic dels jugadors

jueves, 22 de octubre de 2015

Què és la sindicació RSS ?

RSS és l'acrònim de Really Simple Syndication ,
Es tracta d'una família de formats de canals web XML utilitzats per a publicar continguts actualitzats sovint i per mitjà dels quals es pot compartir la informació i usar-la en altres llocs web o programes.
El principal avantatge del sistema és l'agilitat, ja que es fa innecessari haver de descarregar les imatges i els altres elements del web , descarregant-ne només els titulars; també el fet de poder adjuntar el contingut de molts llocs web en un sol espai.






martes, 20 de octubre de 2015

Duel vital el de hui en Champions per al València

Hui el València té una bona oportunitat per a seguir sumant de 3 en 3 i fer bona la victòria que van aconseguir la jornada passada a França front a l'Olympique de Lyon.
En el dia de hui el València s'enfronta al KAA Gent , de Bèlgica , un equip que no té grans jugadors individualment pero col·lectivament són un equip molt sòlid i de segur que donaran molta guerra ja que no tenen res a perdre i per a ells aquesta competició és un premi per a ells.
L'entrenador del conjunt valencià ha desconvocat per al partit a Àlvaro Negredo , a Rodrigo De Paul i a Ruén Vezo a banda dels lesionats , Enzo torna a una convocatòria després de la seua lesió.
Esperem que conseguisquen una victòria per a entusiasmar a l'afició i per a seguir amb possibilitats de passar de grups.

jueves, 15 de octubre de 2015

Paco Alcàcer amb la Selecció Espanyola

Esta semana , ha hagut partits de seleccions per a la classificació de la eurocopa de francia 2016 , en la que el valencià Paco Alcàcer ha anat convocat per a disputar els dos partits de classificació d'Espanya , en els que s'enfrontava a la selecció de Luxemburg i a la selecció d'Ucraïna , en els que va guanyar la Selecció Espanyola per un contundent 4-0 al camp de futbol de Las Gaunas , a Logronyo , a més va ser el golejador d'Espanya marcant 2 gols en aquest partit en el que si guanyaven ja es clasificaven matematicament per a la Euro'16. A Ucraïna també van guanyar per 0-1 en el que Paco no va marcar pero va quallar un bon partit i Espanya podrá participar a la Euro'16

jueves, 1 de octubre de 2015